*Imaginile sunt cu titlu orientativ, pot exista mici diferente de culoare.

Decantor, 950 ml

8.85 lei
Cod produs: N1-7819


Decantorul din sticla rezistenta, cu un design minimalist, este perfect pentru aerarea vinului. A nu se lasa la indemana copiilor.

Brand Nadir
Capacitate 950 ml
Dimensiuni produs Ø 12 cm x h 22 cm
Greutate 380 g
Material sticla
Instructiuni Se recomanda spalarea cu partea moale a buretelui si detergenti obisnuiti, a se evita spalarea cu bureti abrazivi sau detergenti de tip pudra care, in timp, ar putea deteriora peretii si luciul decantorului. Pentru a spala decantorul, acesta se umple cu apa calduta si putin detergent, se lasa la inmuiat pentru cateva minute iar apoi se spala cu partea moale a buretelui. A se evita zgarierea cu ustensile de bucatarie metalice. A se evita supunerea decantorului la socuri mecanice pentru a preveni spargerea lui. Poate fi spalat in masina de spalat vase dar, cu toate acestea, se recomanda reducerea numarului de spalari in masina de spalat pentru a pastra aspectul si caracteristicile decantorului in stare perfecta. Poate fi introdus in frigider.

Paharele Nadir sunt alegerea perfecta pentru servirea bauturilor. Fie ca va doriti eleganta, linii frumoase si aromonioase, traditie braziliana, ergonomie si usurinta a utilizarii, paharele Nadir se vor potrivi perfect cu stilul si casa dumneavoastra.

Adauga Review
  • utilizator
    13 Septembrie 2018, 16:32:22

Adauga Review
Adauga Review

Produse din aceeasi categorie

Vizualizate recent