*Imaginile sunt cu titlu orientativ, pot exista mici diferente de culoare.

Recipient cu capac, 2 litri, Mandacaru

22,33 lei
Cod produs: N1-9832



5% Reducere la abonare newsletter
Livrare Gratuita peste 300 lei, cu exceptia produselor supradimensionate.
Produs indisponibil momentan
Doriti sa va anuntam cand este disponibil produsul?
Accept

Recipientul din sticla cu o rezistenta ridicata, capac din plastic cu inchidere usoara prin filetare, este extrem de practic si versatil. Sticla ofera alimentelor o rezistenta excelenta la oxidare, astfel alimentele depozitate in acest recipient isi pastreaza prospetimea mai mult timp. Este usor de curatat, nu retine pete sau mirosuri. A nu se lasa la indemana copiilor.

0 Review
Brand Marinex
Capacitate 2 litri
Culoare albastru
Dimensiuni produs Ø 12,7 cm x h 22,4 cm
Greutate 900 g
Material plastic (PP), sticla
Instructiuni Se recomanda spalarea cu partea moale a buretelui si detergenti obisnuiti, a se evita spalarea cu bureti abrazivi sau detergenti de tip pudra care, in timp, ar putea deteriora peretii si luciul recipientului. Pentru a spala recipientul, acesta se umple cu apa calduta si putin detergent, se lasa la inmuiat pentru cateva minute iar apoi se spala cu partea moale a buretelui. A se evita zgarierea cu ustensile de bucatarie metalice. A se evita supunerea recipientului la socuri mecanice pentru a preveni spargerea lui. Recipientul nu contine BPA (substanta organica daunatoare pentru organism), fiind sigur pentru sanatate.
Marinex inseamna traditie si calitate ce atinge cele mai exigente standarde. Colorex de la Marinex va ofera o gama de cani de apa si recipiente de depozitare de forme si litraje diferite, cu un design modern si indraznet ce se caracterizeaza prin rezistenta ridicata la zgarieturi, socuri mecanice sau termice. Toate produsele Marinex sunt certificate conform standardelor BSI (British Standards Institution).
Adauga Review
Adauga Review
Adauga Review

Vizualizate recent