*Imaginile sunt cu titlu orientativ, pot exista mici diferente de culoare.

Tigaie pentru clatite, diametru 25 cm, Diamante Induction

171,54 lei
Cod produs: T2-DP179253310001

5% Reducere la abonare newsletter
Livrare Gratuita peste 300 lei, cu exceptia produselor supradimensionate.
Produs indisponibil momentan
Doriti sa va anuntam cand este disponibil produsul?
Accept

Tigaia din aluminiu cu 6 straturi antiaderente, 4 din aceste straturi sunt intarite cu particule de diamant Diamantek Pro, ce o face foarte rezistenta la uzura, sigura si versatila, fiind perfecta pentru orice reteta. Manerul ergonomic este dotat cu senzor termic ce isi schimba culoarea in verde in momentul in care tigaia atinge temperatura potrivita pentru gatit. Datorita tehnologiei de inductie caldura se distribuie uniform pe toata suprafata tigaii si o protejeaza impotriva socurilor termice, transformand gatitul intr-o experienta placuta. Poate fi spalata, in conditii de siguranta, in masina de spalat vase. Potrivita pentru toate sursele de caldura, inclusiv pentru inductiei. Tigaia nu contine nichel, metale grele sau PFOA, fiind sigura pentru sanatate. A nu se lasa la indemana copiilor.

3 Reviews
Brand TVS
Dimensiuni produs Ø 25 cm x h 2,5 cm
Greutate 685 g
Material aluminiu antiaderent cu particule minerale Diamantek Pro, otel si bachelita
Surse caldura Potrivita pentru toate sursele de caldura inclusiv inductie, cu exceptia cuptorului cu microunde, cuptorului cu gaz sau cuptorului electric.
Temperatura maxima suportata 230° Celsius
Instructiuni Instructiuni de folosire: inainte de utilizare, tigaia se spala si se sterge, se unge cu ulei sau unt. A se evita folosirea ustensilelor metalice. Nu se recomanda taierea preparatelor direct in tigaie, pentru a nu distruge peretii acesteia. Nu supraincalziti tigaia goala. Lasati sa se raceasca in intregime inainte de spalare si spalati cu detergenti obisnuiti, a se evita spalarea cu bureti abrazivi sau detergent de tip pudra care ar putea deteriora peretii. Daca este excesiv de murdara lasati la inmuiat. Potrivita pentru toate sursele de caldura, inclusiv inductie. Tigaia nu se introduce in cuptorul cu microunde. Poate fi spalata, in conditii de siguranta, in masina de spalat vase. Tigaia nu contine nichel, metale grele sau PFOA.
Linia Diamante Induction de la TVS cuprinde o gama larga de cratite si tigai din aluminiu cu sase straturi antiaderente, patru din aceste straturi sunt intarite cu particule minerale Diamantek Pro, ce ofera produselor o rezistenta foarte ridicata, facandu-le sigure si versatile. Manerele ergonomice sunt dotate cu senzor termic ce isi schimba culoarea in verde in momentul in care produsul atinge temperatura potrivita pentru gatit.
Adauga Review
  • 22 Noiembrie 2019, 12:05:42

  • 19 Noiembrie 2019, 19:12:25

  • 09 August 2018, 10:26:07

Adauga Review
Adauga Review