*Imaginile sunt cu titlu orientativ, pot exista mici diferente de culoare.

Robinet mare pentru butoaie

96,43 lei
Cod produs: 24192

5% Reducere la abonare newsletter
Livrare Gratuita peste 300 lei, cu exceptia produselor supradimensionate.

Robinetul confectionat din plastic si este potrivit pentru butoaiele si rezervoarele cu diametrul orificiului de fixare de 2,54 cm. Robinetul este prevazut cu toate garniturile si piulitele aferente. Acest are inchiderea de tip bila.

Dimensiuni produs Ø 2,54 cm x L 19 cm x h 13 cm
Greutate 220 g
Material plastic (PP)
Plastor Trading va ofera o gama foarte larga si diversificata de articole de gradina. De la ghivece decorative pana la ghivece de rasad, de la ghivece din plastic pana la ghivece din ceramica, de la culori clasice pana la culori vii, moderne, in toate dimensiunile si formele, articolele noastre de gradina isi vor gasi locul si utilitatea in orice gospodarie.
Toate articolele noastre sunt confectionate din materiale rezistente, calitatea inalta fiind principala lor caracteristica.

Gama noastra de gradina cuprinde:

- ghivece si jardiniere cu design clasic sau cu design modern, din plastic sau ceramica, in culori clasice sau culori vii, dimensiuni mari, medii sau mici, potrivite oricarei plante sau flori;
- accesorii foarte utile dumneavoastra, care se pot folosi fie ca atare, fie vin in completarea produselor din gama: farfurii pentru ghivece, tavi pentru jardiniere, rezerve de apa, stropitori, agatatori de ghivece, bete sau clipsuri pentru orhidee;
- ghivece si tavi de rasad, cu forme si utilitati diverse, perfecte pentru cultivarea si productia de plante sau flori in sere, gradini sau terase;
- butoaie pentru depozitarea produselor agricole, a diverselor lichide sau colectarea intr-un mod economic si ecologic a apei de ploaie.

Alegeti articolele noastre de gradina, fie ca urmariti utilitatea produselor, fie ca va doriti produse care sa complimenteze florile dumneavoastra preferate!
Adauga Review
 • Poenaru Madalin 07 Septembrie 2020, 19:04:52

  Am achiziționat acest robinet dar nu înțeleg sistemul de închidere, sau este pe direct?

  Echipa Plastor Trading 08 Septembrie 2020, 12:02:13

  Pozitia deschis a robinetului este cu maneta rosie de-a lungul corpului. Daca rotiti maneta la 90 de grade fata de corp, robinetul va fi inchis.

 • Sabovici Tiberiu 20 August 2020, 14:33:08

  Foarte serioși și promit în onorarea comenzilor. Va mulțumesc frumos!!!!

  Echipa Plastor Trading 24 August 2020, 14:49:27

  Va multumim frumos pentru apreciere!

Adauga Review
Adauga Review

Vizualizate recent