*Imaginile sunt cu titlu orientativ, pot exista mici diferente de culoare.

Set 6 pahare, 280 ml, Laguna

15,96 lei
Cod produs: N1-2026

5% Reducere la abonare newsletter
Livrare Gratuita peste 300 lei, cu exceptia produselor supradimensionate.

Paharul Laguna, cu un design unic si minimalist, din sticla rezistenta, este ideal pentru servirea bauturilor spirtoase, a tariilor, cocktail-urilor sau a bauturilor racoritoare. A nu se lasa la indemana copiilor.

0 Review
Brand Nadir
Capacitate 280 ml
Dimensiune set L 23,5 cm x l 14 cm x h 10,5 cm
Dimensiuni produs Ø 7,4 cm x h 10,3 cm
Greutate set 892 g
Material sticla
Instructiuni Se recomanda spalarea cu partea moale a buretelui si detergenti obisnuiti, a se evita spalarea cu bureti abrazivi sau detergenti de tip pudra care, in timp, ar putea deteriora peretii si luciul paharului. Pentru a spala paharul, acesta se umple cu apa calduta si putin detergent, se lasa la inmuiat pentru cateva minute iar apoi se spala cu partea moale a buretelui. A se evita zgarierea cu ustensile de bucatarie metalice. A se evita supunerea paharului la socuri mecanice pentru a preveni spargerea lui. Poate fi spalat in masina de spalat vase dar, cu toate acestea, se recomanda reducerea numarului de spalari in masina de spalat pentru a pastra aspectul si caracteristicile paharului in stare perfecta. Poate fi introdus in frigider sau cuptorul cu microunde, dar se recomanda evitarea socurilor termice (nu se recomanda introducerea in cuptorul cu microunde imediat dupa scoaterea din frigider si invers).
Observatii Paharele se vand in set de 6 bucati.
Nadir inseamna traditie si calitate pentru fiecare moment al zilei. Un brand de referinta in materie de bun gust si calitate, fiind prezent in peste 120 tari din intreaga lume, ofera o gama larga si completa de pahare, pahare de vin si cupe pentru desert. Fie ca va doriti eleganta, linii frumoase si armonioase, traditie braziliana si ergonomie, produsele Nadir se vor potrivi perfect cu stilul si casa dumneavoastra.
Adauga Review
Adauga Review
Adauga Review

Vizualizate recent