*Imaginile sunt cu titlu orientativ, pot exista mici diferente de culoare.

Tava rasad, 54 alveole, dimensiune 53x32cm

3.60 lei
Cod produs: VF-790804
Stoc limitat


Tava pentru rasaduri este fabricata din material plastic moale si asigura microclimatul necesar dezvoltarii semintelor, aceasta sunt prevazute cu orificii pentru drenarea apei in exces si aerarea corespunzatoare a radacinilor. Practica si functionala fiind usor de manipulat si transportat.

Culoare negru
Dimensiuni produs L 53 cm x l 32 cm x h 4,5 cm
Greutate 135 g
Material plastic (PS)
Plastor Trading va ofera o gama foarte larga si diversificata de articole de gradina. De la ghivece decorative pana la ghivece de rasad, de la culori clasice pana la culori vii, moderne, in toate dimensiunile, articolele noastre de gradina isi vor gasi locul si utilitatea in orice gospodarie.
Toate articolele noastre sunt confectionate din materiale rezistente, calitatea inalta fiind principala lor caracteristica.

Gama noastra de gradina cuprinde:

- ghivece si jardiniere cu design clasic sau cu design modern, culori clasice sau culori vii, dimensiuni mari, medii sau mici, potrivite oricarei plante sau flori;
- accesorii foarte utile dumneavoastra, care se pot folosi fie ca atare, fie vin in completarea produselor din gama: farfurii pentru ghivece, tavi pentru jardiniere, rezerve de apa, stropitori, agatatori de ghivece;
- ghivece si tavi de rasad, cu forme si utilitati specifice diverse, perfecte pentru cultivarea si productia de plante sau flori in sere, gradini sau Terase.

Alegeti articolele noastre de gradina, fie ca urmariti utilitatea produselor, fie ca va doriti produse care sa complimenteze florile dumneavoastra preferate!
Adauga Review
Adauga Review
Adauga Review

Produse din aceeasi categorie

Vizualizate recent