*Imaginile sunt cu titlu orientativ, pot exista mici diferente de culoare.

Jardiniera cu tava, Natura, dimensiune 100x46,5 cm

327,48 lei
Cod produs: BM-30210
Produsul nu mai face parte din oferta Plastor Trading. Vezi produse din aceeasi categorie

5% Reducere la abonare newsletter
Livrare Gratuita peste 300 lei, cu exceptia produselor supradimensionate.

Jardiniera Natura cu linii armonioase este alegerea perfecta pentru spatiile care se doresc a fi infrumusetate cu flori sau plante. Farfuria se clipseaza de fundul jardinierei, pastrand spatiul curat, asigurand locul perfect pentru scurgerea apei si oferind plantei un nivel de umiditate optim.

0 Review
Culoare maro teracota
Dimensiuni produs L 100 cm x l 46,5 cm x h 43 cm
Greutate 5 kg
Material plastic (PP)
Volum 127 litri
Observatii Tavita este inclusa in pretul produsului.
Plastor Trading va ofera o gama foarte larga si diversificata de articole de gradina. De la ghivece decorative pana la ghivece de rasad, de la ghivece din plastic pana la ghivece din ceramica, de la culori clasice pana la culori vii, moderne, in toate dimensiunile si formele, articolele noastre de gradina isi vor gasi locul si utilitatea in orice gospodarie.
Toate articolele noastre sunt confectionate din materiale rezistente, calitatea inalta fiind principala lor caracteristica.

Gama noastra de gradina cuprinde:

- ghivece si jardiniere cu design clasic sau cu design modern, din plastic sau ceramica, in culori clasice sau culori vii, dimensiuni mari, medii sau mici, potrivite oricarei plante sau flori;
- accesorii foarte utile dumneavoastra, care se pot folosi fie ca atare, fie vin in completarea produselor din gama: farfurii pentru ghivece, tavi pentru jardiniere, rezerve de apa, stropitori, agatatori de ghivece, bete sau clipsuri pentru orhidee;
- ghivece si tavi de rasad, cu forme si utilitati diverse, perfecte pentru cultivarea si productia de plante sau flori in sere, gradini sau terase;
- butoaie pentru depozitarea produselor agricole, a diverselor lichide sau colectarea intr-un mod economic si ecologic a apei de ploaie.

Alegeti articolele noastre de gradina, fie ca urmariti utilitatea produselor, fie ca va doriti produse care sa complimenteze florile dumneavoastra preferate!
Adauga Review
Adauga Review
Adauga Review