-17%
*Imaginile sunt cu titlu orientativ, pot exista mici diferente de culoare.

Pahar gradat din sticla termorezistenta, 350 ml, Marinex

7,29 lei 8,76 lei
Cod produs: N1-2603

5% Reducere la abonare newsletter
Livrare Gratuita peste 300 lei, cu exceptia produselor supradimensionate.

Pahar gradat pentru masurarea cu precizie a lichidelor si a alimentelor uscate. Acesta este fabricat din sticla rezistenta la temperaturi de pana la 180 grade Celsius, putand fi introdus, fara probleme, in cuptorul cu microunde sau in frigider. Poate fi spalat, in conditii de siguranta, in masina de spalat vase.

1 Review
Brand Marinex
Capacitate 350 ml
Dimensiuni produs Ø 7,4 cm x h 14,2 cm
Greutate 280 g
Material sticla termorezistenta
Instructiuni Se recomanda spalarea cu partea moale a buretelui si detergenti obisnuiti, a se evita spalarea cu bureti abrazivi sau detergenti de tip pudra care, in timp, ar putea deteriora peretii si luciul paharului. Pentru a spala paharul, acesta se umple cu apa calduta si putin detergent, se lasa la inmuiat pentru cateva minute iar apoi se spala cu partea moale a buretelui. A se evita zgarierea cu ustensile de bucatarie metalice. A se evita supunerea paharului la socuri mecanice pentru a preveni spargerea lui. Poate fi spalat in masina de spalat vase dar, cu toate acestea, se recomanda reducerea numarului de spalari in masina de spalat pentru a pastra aspectul si caracteristicile paharului in stare perfecta. Poate fi introdus in frigider sau cuptorul cu microunde, dar se recomanda evitarea socurilor termice (nu se recomanda introducerea in cuptorul cu microunde imediat dupa scoaterea din frigider si invers).
Marinex va ofera o gama completa de vase de gatit, boluri si cani gradate de forme si litraje diferite, ce se caracterizeaza printr-o rezistenta ridicata la zgarieturi, socuri mecanice sau termice, gratie tehnologiei avansate de fabricatie. Produsele au o prezentare colorata, in spirit Brazilian, articolele fiind realizate de una din cele mai vechi si renumite firme de profil din Brazilia si din lume, cu experienta de peste 100 ani in domeniu.
Adauga Review
  • Tacea Mariana 07 Martie 2024, 15:38:34

    E bun pentru masurarea lichidelor. Am vazut ca echivaleaza masurarea fainii, zaharului ai altele. Numai bun ca marime.

    Echipa Plastor Trading 08 Martie 2024, 09:37:03

    Va multumim pentru comentariu!

Adauga Review
Adauga Review