*Imaginile sunt cu titlu orientativ, pot exista mici diferente de culoare.

Cutie alimente cu 3 compartimente, 1,4 litri, Easy Find Lids

51,59 lei
Cod produs: R1-7K73
Stoc limitat

5% Reducere la abonare newsletter
Livrare Gratuita peste 300 lei, cu exceptia produselor supradimensionate.

Cutia de alimente este fabricata dintr-un plastic foarte rezistent, cu trei compartimente, ideala pentru pastrarea si transportul a trei alimente in acelasi recipient, fara a se amesteca intre ele. Capac ce asigura inchiderea etansa si impiedica varsarea lichidelor. Poate fi introdusa in frigider, congelator sau cuptorul cu microunde (fara capac), dar se recomanda evitarea socurilor termice (nu se recomanda introducerea in cuptorul cu microunde imediat dupa scoaterea din frigider si invers). Poate fi spalata, in conditii de siguranta, in masina de spalat vase.

Capacitate 1,4 litri
Culoare rosu
Dimensiuni produs L 23,5 cm x l 23,5 cm x h 6 cm
Greutate 235 g
Material plastic (PP)
Caracteristici Cutia este fabricata dintr-un plastic foarte rezistent. Capac cu inchidere etansa, usor de indepartat. Cutia de alimente nu contin BPA (substanta organica daunatoare pentru organism), fiind sigura pentru sanatate.
Rubbermaid este unul dintre cei mai mari producatori si distribuitori de articole de uz casnic, brandul fiind cunoscut pentru calitatea si utilitatea produselor, acestea pastrandu-si caracteristicile chiar si dupa o utilizare indelungata.
Adauga Review
Adauga Review
Adauga Review