*Imaginile sunt cu titlu orientativ, pot exista mici diferente de culoare.

Set 12 cutii alimente, patrate, Easy Find Lids

127,54 lei
Cod produs: R1-7J98
Produsul nu mai face parte din oferta Plastor Trading. Vezi produse din aceeasi categorie

5% Reducere la abonare newsletter
Livrare Gratuita peste 300 lei, cu exceptia produselor supradimensionate.
Produsul nu mai face parte din oferta Plastor Trading.

Setul de cutii alimente este fabricat dintr-un plastic foarte rezistent. In plus, setul are capace ce asigura inchiderea etansa si impiedica varsarea lichidelor. Capacele si cutiile sunt usor stivuibile intre ele, astfel veti evita ratacirea lor si veti ocupa mai putin spatiu in dulap. Poate fi introdus in frigider, congelator sau cuptorul cu microunde (fara capac), dar se recomanda evitarea socurilor termice (nu se recomanda introducerea in cuptorul cu microunde imediat dupa scoaterea din frigider si invers). Poate fi spalat, in conditii de siguranta, in masina de spalat vase.

0 Review
Capacitate 118 ml (x2) + 295 ml (x2) + 470 ml (x2) + 710 ml (x2) + 1,18 litri (x2) + 1,65 litri (x2)
Culoare rosu
Dimensiune set L 36,5 cm x l 19 cm x h 24,5 cm
Greutate set 1,4 kg
Material plastic (PP)
Caracteristici Setul de cutii alimente este fabricat dintr-un plastic foarte rezistent. Capace cu inchidere etansa, usor de indepartat. Cutiile si capacele sunt stivuibile, pentru o depozitare mai usoara. Cutiile alimente nu contin BPA (substanta organica daunatoare pentru organism), fiind sigure pentru sanatate.
Rubbermaid este unul dintre cei mai mari producatori si distribuitori de articole de uz casnic, brandul fiind cunoscut pentru calitatea si utilitatea produselor, acestea pastrandu-si caracteristicile chiar si dupa o utilizare indelungata.
Adauga Review
Adauga Review
Adauga Review