*Imaginile sunt cu titlu orientativ, pot exista mici diferente de culoare.

Set 3 cutii pentru alimente, din sticla, cu capac din plastic, Glasslock

184,38 lei
Cod produs: D1-GL135
Produsul nu mai face parte din oferta Plastor Trading. Vezi produse din aceeasi categorie

5% Reducere la abonare newsletter
Livrare Gratuita peste 300 lei, cu exceptia produselor supradimensionate.

Setul de trei cutii pentru alimente realizat din sticla termorezistenta, Tempermax, are o durabilitate foarte mare, fiind de 3 ori mai rezistenta decat sticla obisnuita. Cutiile pentru alimente se pot folosi la temperaturi intre -20 si +120 grade Celsius. Sticla ofera alimentelor o rezistenta excelenta la oxidare, astfel alimentele depozitate in aceste cutii isi pastreaza prospetinea mai mult timp. Cutiile pentru alimente au capace din plastic prevazute cu garnitura din silicon si un sistem cu 4 clapete pentru inchidere etansa ce ajuta la pastrarea prospetimii si a valorilor nutritionale ale alimentelor pentru timp indelungat si, in acelasi timp, impiedica varsarea lichidelor. Sunt usor de curatat, nu retin pete si mirosuri. Pot fi spalate, in conditii de siguranta, in masina de spalat vase. Pot fi introduse in frigider, congelator sau cuptorul cu microunde (fara capac), dar se recomanda evitarea socurilor termice (nu se recomanda introducerea in cuptorul cu microunde imediat dupa scoaterea din frigider si invers). Nu se folosesc in cuptorul traditional. A nu se lasa la indemana copiilor.

0 Review
Capacitate 400 ml + 990 ml + 1,98 litri
Dimensiune set L 25 cm x l 19,5 cm x h 8 cm
Greutate set 2,22 kg
Material plastic (PP), sticla calita, silicon
Caracteristici Setul de vase nu contine BPA (substanta organica daunatoare pentru organism), fiind sigur pentru sanatate.
Instructiuni Se recomanda spalarea cu partea moale a buretelui si detergenti obisnuiti, a se evita spalarea cu bureti abrazivi sau detergenti de tip pudra care, in timp, ar putea deteriora peretii si luciul sticlei. Pentru a spala vasele, acestea se umple cu apa calduta si putin detergent, se lasa la inmuiat pentru cateva minute iar apoi se spala cu partea moale a buretelui. A se evita zgarierea cu ustensile de bucatarie metalice. A se evita supunerea vaselor la socuri mecanice pentru a preveni spargerea lor.
Glasslock este un brand cu o istorie de aproape 40 de ani, recunoscut pentru produsele sale de inalta calitate, castigator a mai multor premii si lider la nivel mondial al vaselor din sticla pentru alimente.
Adauga Review
Adauga Review
Adauga Review