*Imaginile sunt cu titlu orientativ, pot exista mici diferente de culoare.

Uscator rufe, Dinamik 30 Color

396,60 lei
Cod produs: G1-10140038
Produsul nu mai face parte din oferta Plastor Trading. Vezi produse din aceeasi categorie5% Reducere la abonare newsletter
Livrare Gratuita peste 300 lei, cu exceptia produselor supradimensionate.
Produsul nu mai face parte din oferta Plastor Trading.

Uscatorul de rufe extensibil, perfect pentru a fi utilizat atat in spatii inguste cat si in spatii mai generoase, putand fi extins de la 186 cm la 257 cm. Picioarele vertical ofera posibilitatea intinderii rufelor de mari dimensiuni (perdele, lenjerii de pat, fete de masa, etc.) Uscatorul de haine este ideal datorita firelor groase, care permit uscarea rufelor fara a le crea cute. Acesta este prevazut cu roti si protectie din plastic pe laterale si la colturi, pentru a evita deteriorarea parchetului. Capacitatea de uscare este de 27 m. Greutatea maxima de incarcare recomandata este de 27 kg.

0 Review
Brand Gimi
Culoare albastru
Dimensiuni produs desfacut L 257 cm x l 57 cm x h 99,5 cm
Dimensiuni produs inchis L 57 cm x l 12 cm x h 117,5 cm
Greutate 5,55 kg
Material otel, plastic (PP)
Instructiuni Pentru a deschide uscatorul de rufe, impingeti picioarele, cu grija, pana auziti un click. Pentru a extinde aripile, stati in fata uscatorului, prinde-ti de aripa si trageti usor. Asezati rufele, in mod egal, pe toata suprafata uscatorului. Se recomanda curatarea uscatorului de rufe cu o laveta moale, umezita cu apa calduta. A se evita curatarea cu detergenti de tip pudra sau bureti abrazivi care in timp ar putea deteriora aspectul uscatorului de rufe. Dupa utilizare depozitati uscatorul in spatii ferite de umezeala sau de lumina directa a soarelui. Nu depasiti greutatea maxima de rufe recomandata de producator.
Gimi este un brand italian cu o gama completa de produse incluzand uscatoare de rufe, mese de calcat, accesorii diverse si cosuri pentru cumparaturi. Produsele sunt recunoscute pentru calitatea superioara, design-ul functional si inovator.
Adauga Review
Adauga Review
Adauga Review

Vizualizate recent