*Imaginile sunt cu titlu orientativ, pot exista mici diferente de culoare.

Uscator rufe, Alablock

67,49 lei
Cod produs: G1-10020105
Produsul nu mai face parte din oferta Plastor Trading. Vezi produse din aceeasi categorie

5% Reducere la abonare newsletter
Livrare Gratuita peste 300 lei, cu exceptia produselor supradimensionate.
Produsul nu mai face parte din oferta Plastor Trading.

Uscatorul de rufe din otel, de mici dimensiuni, este ideal pentru cada, putand fi utilizat in pozitii diferite. Dotat cu suporturi speciale din plastic ce ii ofera stabilitate si permit o fixarea sigura. Capacitatea de uscare este de 10 metri. Greutatea maxima de incarcare recomandata este de 10 kg.

0 Review
Brand Gimi
Dimensiuni produs desfacut L 67 cm x l 8 cm x h 141 cm
Dimensiuni produs inchis L 67 cm x l 9 cm x h 74 cm
Greutate 1,31 kg
Material otel, plastic (PP)
Instructiuni Uscatorul de rufe poate fi utilizat in trei pozitii diferite: deschis partial si sprijinit de ambele margini a cazii; deschis partial, cu o parte sprijinindu-se pe marginea cazii iar cealalta parte sprijinita pe perete; sau complet deschis, de-a lungul si de-a latul cazii. Pentru a utiliza uscatorul de rufe, mai intai trebuie sa il deblocati, rotind sigurantele de pe balamale. Odata ce ati fixat uscatorul de rufe in pozitia dorita, blocati rotind sigurantele in directia initiala. Asezati rufele, in mod egal, pe toata suprafata uscatorului. Se recomanda curatarea uscatorului de rufe cu o laveta moale, umezita cu apa calduta. A se evita curatarea cu detergenti de tip pudra sau bureti abrazivi care in timp ar putea deteriora aspectul uscatorului de rufe. Dupa utilizare depozitati uscatorul in spatii ferite de umezeala sau de lumina directa a soarelui. Nu depasiti greutatea maxima de rufe recomandata de producator.
Gimi este un brand italian cu o gama completa de produse incluzand uscatoare de rufe, mese de calcat, accesorii diverse si cosuri pentru cumparaturi. Produsele sunt recunoscute pentru calitatea superioara, design-ul functional si inovator.
Adauga Review
Adauga Review
Adauga Review

Produse din aceeasi categorie

Produse complementare

Vizualizate recent