*Imaginile sunt cu titlu orientativ, pot exista mici diferente de culoare.

Bol, 3,1 litri, Bella

29,65 lei
Cod produs: N1-MX-031803

5% Reducere la abonare newsletter
Livrare Gratuita peste 300 lei, cu exceptia produselor supradimensionate.

Bolul este perfect pentru pregatirea si servirea salatelor de legume sau fructe, acesta va completa colectia de vesela cu rafinament. Cu un model minimalist si onduleuri usoare, bolul aduce un plus considerabil de eleganta in cadrul fiecarei mese pe care o serviti. Realizat din sticla temperata, bolul este caracterizat de durabilitate si versatilitate. Poate fi spalat, in conditii de siguranta, in masina de spalat vase. Poate fi introdus in cuptorul cu microunde sau congelator. A nu se lasa la indemana copiilor.

0 Review
Brand Marinex
Capacitate 3,1 litri
Dimensiuni produs Ø 25,5 cm x h 9,7 cm
Greutate 1.02
Material sticla termorezistenta
Instructiuni Se recomanda spalarea cu partea moale a buretelui si detergenti obisnuiti, a se evita spalarea cu bureti abrazivi sau detergenti de tip pudra care, in timp, ar putea deteriora peretii si luciul bolului. Pentru a spala bolul, acesta se umple cu apa calduta si putin detergent, se lasa la inmuiat pentru cateva minute iar apoi se spala cu partea moale a buretelui. A se evita zgarierea cu ustensile de bucatarie metalice. A se evita supunerea bolului la socuri mecanice pentru a preveni spargerea lui. Poate fi spalat in masina de spalat vase dar, cu toate acestea, se recomanda reducerea numarului de spalari in masina de spalat pentru a pastra aspectul si caracteristicile bolului in stare perfecta. Poate fi introdus in frigider sau cuptorul cu microunde, dar se recomanda evitarea socurilor termice (nu se recomanda introducerea in cuptorul cu microunde imediat dupa scoaterea din frigider si invers). Bolul nu contine BPA (substanta organica daunatoare pentru organism), fiind sigur pentru sanatate.
Marinex inseamna traditie si calitate ce atinge cele mai exigente standarde. Marinex va ofera o gama completa de vase de gatit, boluri si cani gradate de forme si litraje diferite, ce se caracterizeaza prin rezistenta ridicata la zgarieturi, socuri mecanice sau termice. Toate produsele Marinex sunt certificate conform standardelor BSI (British Standards Institution).
Adauga Review
Adauga Review
Adauga Review

Vizualizate recent