-81%
*Imaginile sunt cu titlu orientativ, pot exista mici diferente de culoare.

Farfurie adanca, 23 cm, Grafite

Acest produs nu mai face parte din oferta Plastor Trading.
Cod produs: N1-5843GRFarfuria pentru supa este o piesa aspectuoasa si utila in colectia din bucataria dumneavoastra. Decorata cu un model minimalist, farfuria aduce un plus considerabil de eleganta in cadrul fiecarei mese pe care o serviti. Realizata din opal alb, farfuria Grafite este caracterizata de durabilitate si versatilitate. Poate fi spalata, in conditii de siguranta, in masina de spalat vase. Poate fi introdusa in cuptorul cu microunde sau congelator. A nu se lasa la indemana copiilor.

Brand Marinex
Dimensiuni produs Ø 23 cm x h 3,7 cm
Greutate 370 g
Material opal
Instructiuni Se recomanda spalarea cu partea moale a buretelui si detergenti obisnuiti, a se evita spalarea cu bureti abrazivi sau detergenti de tip pudra care, in timp, ar putea deteriora peretii si luciul farfuriei. Pentru a spala farfuria, acesta se umple cu apa calduta si putin detergent, se lasa la inmuiat pentru cateva minute iar apoi se spala cu partea moale a buretelui. A se evita zgarierea cu ustensile de bucatarie metalice. A se evita supunerea farfuriei la socuri mecanice pentru a preveni spargerea ei. Poate fi spalata in masina de spalat vase dar, cu toate acestea, se recomanda reducerea numarului de spalari in masina de spalat pentru a pastra aspectul si caracteristicile farfuriei in stare perfecta. Poate fi introdusa in frigider sau cuptorul cu microunde, dar se recomanda evitarea socurilor termice (nu se recomanda introducerea in cuptorul cu microunde imediat dupa scoaterea din frigider si invers).
Marinex inseamna traditie si fiabilitate ce completeaza orice mediu cu armonie. Opaline de la Marinex ofera o linie completa de vesela ce combina frumusetea si luciul portelanului cu rezistenta si luminozitatea sticlei. Vesela fabricata din opal ars la temperaturi inalte, se diferentiaza printr-o rezistenta de 5 ori mai mare la impact fata de vesela din ceramica.
Adauga Review
Adauga Review
Adauga Review

Produse din aceeasi categorie

Vizualizate recent