*Imaginile sunt cu titlu orientativ, pot exista mici diferente de culoare.

Tigaie cermica, diametru 24 cm, cu capac, eco Presto

200,42 lei
Cod produs: TE-595036
Produsul nu mai face parte din oferta Plastor Trading. Vezi produse din aceeasi categorie

5% Reducere la abonare newsletter
Livrare Gratuita peste 300 lei, cu exceptia produselor supradimensionate.

Tigaia din aluminiu de inalta calitate pentru conductivitate termica maxima, invelis ceramic alb, cu rezistenta sporita la temperaturi ridicate si maner ergonomic din plastic rezistent, este perfecta pentru a gati mancaruri savuroase si sanatoase. Caldura se distribuie uniform pe toata suprafata tigaii, asigurand o gatire usoara si rapida. Nu modifica gustul alimentelor. Potrivita pentru aragazul cu plita alimentata cu gaz, electric sau vitro-ceramic. Poate fi spalata, in conditii de siguranta, in masina de spalat vase. A nu se lasa la indemana copiilor.

0 Review
Brand Tescoma
Dimensiuni produs Ø 24 cm x h 4 cm
Greutate 1,5 kg
Material aluminiu cu invelis ceramic, PP, sticla
Surse caldura Potrivita pentru plita alimentata cu gaz. Tigaia nu este compatibila cu inductia, nu se introduce in cuptorul cu microunde, cuptorul cu gaz sau cuptorul electric.
Instructiuni Instructiuni de folosire: inainte de utilizare, tigaia se spala si se sterge, se unge cu ulei sau unt. A se evita folosirea ustensilelor metalice. Nu se recomanda taierea preparatelor direct in tigaie, pentru a nu distruge peretii acesteia. Nu supraincalziti tigaia goala. Lasati sa se raceasca in intregime inainte de spalare si spalati cu detergenti obisnuiti, a se evita spalarea cu bureti abrazivi sau detergent de tip pudra care ar putea deteriora peretii. Daca este excesiv de murdara lasati la inmuiat. Potrivita pentru aragazul cu plita alimentata cu gaz, electric sau vitro-ceramic. Tigaia nu se introduce in cuptorul cu microunde sau cuptorul traditional. Poate fi spalata in masina de spalat vase dar, cu toate acestea, se recomanda reducerea numarului de spalari in masina de spalat pentru a pastra aspectul si caracteristicile tigaii in stare perfecta.
ecoPresto de la Tescoma este o linie completa de oale, cratite si tigai cu strat interior revolutionar din ceramica, rezistenta sporita la socuri termice sau mecanice. Produsele din aceasta gama au un design minimalist si practice, asigurand o gatirea usoara si rapida.
Adauga Review
Adauga Review
Adauga Review