*Imaginile sunt cu titlu orientativ, pot exista mici diferente de culoare.

Tigaie paste, diametru 26 cm, Presto

110,66 lei
Cod produs: TE-594236

5% Reducere la abonare newsletter
Livrare Gratuita peste 300 lei, cu exceptia produselor supradimensionate.
Produs indisponibil momentan
Doriti sa va anuntam cand este disponibil produsul?
Accept

Tigaia cu un design modern, fabricata din aluminiu teflonat, cu maner ergonomic din plastic termorezistent, este practica si usor de utilizat. Caldura se distribuie uniform pe toata suprafata tigaii, fiind ideala pentru a gati paste usor si rapid. Realizata din materiale de inalta calitate, pentru utilizare zilnica, intensive, asigura o experienta de gatit usoara si eficienta de fiecare data. Nu modifica gustul alimentelor, garantand cea mai buna aroma. Potrivita pentru aragazul cu plita alimentata cu gaz, electric sau vitro-ceramic. A nu se lasa la indemana copiilor.

0 Review
Brand Tescoma
Dimensiuni produs Ø 26 cm x h 6,5 cm
Greutate 750 g
Material aluminiu teflonat, PP
Surse caldura Potrivita pentru plita alimentata cu gaz. Tigaia nu este compatibila cu inductia, nu se introduce in cuptorul cu microunde, cuptorul cu gaz sau cuptorul electric.
Instructiuni Instructiuni de folosire: inainte de utilizare, tigaia se spala si se sterge, se unge cu ulei sau unt. A se evita folosirea ustensilelor metalice. Nu se recomanda taierea preparatelor direct in tigaie, pentru a nu distruge peretii acesteia. Nu supraincalziti tigaia goala. Lasati sa se raceasca in intregime inainte de spalare si spalati cu detergenti obisnuiti, a se evita spalarea cu bureti abrazivi sau detergent de tip pudra care ar putea deteriora peretii. Daca este excesiv de murdara lasati la inmuiat. Potrivita pentru aragazul cu plita alimentata cu gaz, electric sau vitro-ceramic. Tigaia nu se introduce in cuptorul cu microunde sau cuptorul traditional. Nu se recomanda spalarea in masina de spalat vase.
Gama Presto de la Tescoma va ofera o linie completa pentru bucatarie, incluzand ustensile, accesorii, cutite, vase de gatit, tigai si multe altele. Produsele au o calitate superioara, sunt foarte practice si ergonomice, cu un design functional si placut, toate la un pret accesibil.
Adauga Review
Adauga Review
Adauga Review

Vizualizate recent