*Imaginile sunt cu titlu orientativ, pot exista mici diferente de culoare.

Tigaie wok, diametru 27 cm, Basic

61,79 lei
Cod produs: T2-7010724191M501
Produsul nu mai face parte din oferta Plastor Trading. Vezi produse din aceeasi categorie

5% Reducere la abonare newsletter
Livrare Gratuita peste 300 lei, cu exceptia produselor supradimensionate.
Produsul nu mai face parte din oferta Plastor Trading.

Tigaia wok din aluminiu cu invelis interior antiaderent, Ipertek, aplicat in trei straturi, este practica si usor de utilizat zi de zi. Are o rezistenta de pana la 230 grade Celsius, caldura distribuindu-se uniform pe toata suprafata tigaii, fiind perfecta pentru a gati rapid si sigur mancaruri diverse. Invelisul exterior este din aluminiu lacuit, iar manerul ergonomic din bachelita. Poate fi spalata, in conditii de siguranta, in masina de spalat vase. Se poate utiliza doar pe plita alimentata cu gaz. A nu se lasa la indemana copiilor.

2 Reviews
Brand TVS
Dimensiuni produs Ø 27 cm x h 7,1 cm
Greutate 570 g
Material aluminiu cu strat antiaderent Ipertek, bachelita
Surse caldura Potrivita pentru plita alimentata cu gaz. Tigaia nu este compatibila cu inductia, nu se introduce in cuptorul cu microunde, cuptorul cu gaz sau cuptorul electric.
Instructiuni Instructiuni de folosire: inainte de utilizare, tigaia se spala si se sterge, se unge cu ulei sau unt. A se evita folosirea ustensilelor metalice. Nu se recomanda taierea preparatelor direct in tigaie, pentru a nu distruge peretii acesteia. Nu supraincalziti tigaia goala. Lasati sa se raceasca in intregime inainte de spalare si spalati cu detergenti obisnuiti, a se evita spalarea cu bureti abrazivi sau detergent de tip pudra care ar putea deteriora peretii. Daca este excesiv de murdara lasati la inmuiat. Potrivita pentru plita alimentata cu gaz. Tigaia nu se introduce in cuptorul cu microunde sau cuptorul traditional. Poate fi spalata in masina de spalat vase dar, cu toate acestea, se recomanda reducerea numarului de spalari in masina de spalat pentru a pastra aspectul si caracteristicile tigaii in stare perfecta. Tigaia nu contine nichel, metale grele sau PFOA.
Gama Basic de la TVS este perfecta pentru cei care doresc sa prepare ceva usor si rapid, dar intotdeauna delicios. Gama Basic ofera o varietate de tigai si cratite practice si usor de utilizat, fiind special concepute pentru o utilizare zilnica. Produsele sunt fabricate din aluminium, cu interior acoperit in trei straturi antiaderente – Ipertek si manere din bachelita.
Adauga Review
  • 05 Mai 2020, 01:33:19

  • 05 Mai 2020, 01:33:17

Adauga Review
Adauga Review

Produse complementare

Vizualizate recent