*Imaginile sunt cu titlu orientativ, pot exista mici diferente de culoare.

Jardiniera Naxos

18.42 lei
Cod produs: VC-GRJNAX
Jardiniera Naxos reuseste sa combine perfect atat functionalitatea cat si designul. Liniile simple si armonioase o face perfecta pentru a se integra in orice fel de mediu. Acesta poate fi folosit atat ca atare, cat si impreuna cu farfuria potrivita fiecarei dimensiuni.

Culoare maro bronz
Dimensiuni produs L 50 cm x l 19,5 cm x h 16,5 cm
Greutate 419 g
Material plastic (PP)
Plastor Trading va ofera o gama foarte larga si diversificata de articole de gradina. De la ghivece decorative pana la ghivece de rasad, de la culori clasice pana la culori vii, moderne, in toate dimensiunile, articolele noastre de gradina isi vor gasi locul si utilitatea in orice gospodarie.
Toate articolele noastre sunt confectionate din materiale rezistente, calitatea inalta fiind principala lor caracteristica.

Gama noastra de gradina cuprinde:

- ghivece si jardiniere cu design clasic sau cu design modern, culori clasice sau culori vii, dimensiuni mari, medii sau mici, potrivite oricarei plante sau flori;
- accesorii foarte utile dumneavoastra, care se pot folosi fie ca atare, fie vin in completarea produselor din gama: farfurii pentru ghivece, tavi pentru jardiniere, rezerve de apa, stropitori, agatatori de ghivece;
- ghivece si tavi de rasad, cu forme si utilitati specifice diverse, perfecte pentru cultivarea si productia de plante sau flori in sere, gradini sau Terase.

Alegeti articolele noastre de gradina, fie ca urmariti utilitatea produselor, fie ca va doriti produse care sa complimenteze florile dumneavoastra preferate!
Adauga Review
Adauga Review
Adauga Review

Produse din aceeasi categorie

Produse complementare

Vizualizate recent