*Imaginile sunt cu titlu orientativ, pot exista mici diferente de culoare.

Cutit universal, 9 cm, Cosmo

Cod produs: TE-863503
Produsul nu mai face parte din oferta Plastor Trading. Vezi produse din aceeasi categorie



5% Reducere la abonare newsletter
Livrare Gratuita peste 300 lei, cu exceptia produselor supradimensionate.
Produsul nu mai face parte din oferta Plastor Trading.

Cutitul cu lama scurta din otel inoxidabil si maner ergonomic din plastic rezistent, poate fi folosit ca un cutit universal, fiind ideal pentru curatarea si felierea legumelor, indepartarea semintelor frunctelor, etc.. Poate fi spalat, in conditii de siguranta, in masina de spalat vase.

0 Review
Brand Tescoma
Culoare albastru
Dimensiuni produs L 20,5 cm x l 3 cm
Greutate 59 g
Material plastic (PP), otel inoxidabil
Caracteristici Lama cutitului este fabricata din otel inoxidabil care nu schimba gustul, culoarea sau mirosul mancarii; are rezistenta deosebita la temperaturi inalte si capacitatea de a se curata usor; este rezistenta la coroziuni, socuri si are proprietati exceptionale de taiere, fiind foarte ascutita. Manerul ergonomic din plastic antiaderent este usor manevrabil chiar si in conditii de maini ude sau unse. A nu se lasa la indemana copiilor.
Instructiuni Pastrati manerul cutitului curat (atentie la grasime!) pentru a preveni alunecarea si spalati-l bine dupa fiecare folosire. Se recomanda spalarea cu partea moale a buretelui si detergenti obisnuiti, a se evita spalarea cu bureti abrazivi sau detergenti de tip pudra care, in timp, ar putea deteriora lama cutitului. Clatiti cutitul cu apa foarte fierbinte pentru a omori bacteriile ramase. Dupa spalare cutitul se sterge cu un prosop moale si se depoziteaza in loc ferit de umezeala sau aburi. Fiecare cutit trebuie pastrat la locul lui astfel incat sa nu se frece sau sa se ciocneasca de nimic ce ar putea sa-i avarieze taisul sau lama. A se evita zgarierea cu ustensile de bucatarie metalice. A se evita supunerea cutitului la socuri mecanice, cutitul nu este conceput pentru a taia oase! Cutitul trebuie pastrat intotdeauna ascutit. Cutitul se poate ascuti (putin si des este cel mai bine) folosind dispozitive special concepute pentru acest proces. Nu se recomanda spalarea in masina de spalat vase. A nu se lasa la indemana copiilor!
Gama Cosmo de la Tescoma este recunoscuta pentru produsele sale cu maner ergonomic, realizat dintr-un material antiaderent, ce scade riscul de taiere sau accidentare. Produsele sunt foarte practice si ergonomice, avand un design functional si placut, cu usoare accente de culoare.
Adauga Review
Adauga Review
Adauga Review