*Imaginile sunt cu titlu orientativ, pot exista mici diferente de culoare.

Bol rotund din sticla pentru mixer, cu capac din plastic, 1 litru, Glasslock

64,16 lei
Cod produs: D1-MBCB-100

5% Reducere la abonare newsletter
Livrare Gratuita peste 300 lei, cu exceptia produselor supradimensionate.
Produs indisponibil momentan
Doriti sa va anuntam cand este disponibil produsul?
Accept

Bolul realizat din sticla speciala, Tempermax, are o durabilitate foarte mare, fiind de 3 ori mai rezistenta decat sticla obisnuita, este perfect pentru mixarea si prepararea diverselor alimente. Se poate folosi la temperaturi intre -20 si +120 grade Celsius. Sticla Tempermax are o rezistenta excelenta la oxidare, alimentele depozitate in acest bol isi pastreaza prospetimea mai mult timp. Bolul are capac din plastic prevazut cu garnitura din silicon si un sistem cu inchidere etans ce pastreaza prospetimea si valoarea nutritiva a alimentelor timp indelungat si impiedica varsarea lichidelor. Este usor de curatat, nu retine pete si mirosuri. Poate fi spalat, in conditii de siguranta, in masina de spalat vase. Poate fi introdus in frigider, congelator sau cuptorul cu microunde (fara capac), dar se recomanda evitarea socurilor termice (nu se recomanda introducerea in cuptorul cu microunde imediat dupa scoaterea din frigider si invers). Nu se foloseste in cuptorul traditional. A nu se lasa la indemana copiilor.

0 Review
Capacitate 1 litru
Dimensiuni produs Ø 17,5 cm x h 10,5 cm
Greutate 580 g
Material plastic (PP), sticla calita, silicon
Caracteristici Bolul nu contine BPA (substanta organica daunatoare pentru organism), fiind sigur pentru sanatate.
Instructiuni Se recomanda spalarea cu partea moale a buretelui si detergenti obisnuiti, a se evita spalarea cu bureti abrazivi sau detergenti de tip pudra care, in timp, ar putea deteriora peretii si luciul sticlei. Pentru a spala bolul, acesta se umple cu apa calduta si putin detergent, se lasa la inmuiat pentru cateva minute iar apoi se spala cu partea moale a buretelui. A se evita zgarierea cu ustensile de bucatarie metalice. A se evita supunerea bolului la socuri mecanice pentru a preveni spargerea lui.
Glasslock este un brand cu o istorie de aproape 40 de ani, recunoscut pentru produsele sale de inalta calitate, castigator a mai multor premii si lider la nivel mondial al vaselor din sticla pentru alimente.
Adauga Review
Adauga Review
Adauga Review