*Imaginile sunt cu titlu orientativ, pot exista mici diferente de culoare.

Masa de calcat, Venezia

247.76 lei
Cod produs: G1-14850202
Masa de calcat cu blat metalic, este un model robust si foarte practic. Aceasta este usor de folosit, avand o inaltime reglabila, intre 70-95 cm. Masa de calcat este prevazuta cu suport compact pentru fierul de calcat, suport pentru firul fierului de calcat, un suport extrem de practic pentru hainele deja calcate, o husa detasabila din bumbac 100% si picioare rotunjite cu protectie din plastic pentru a evita deteriorarea parchetului.

Brand Gimi
Dimensiuni produs desfacut L 122 cm x l 38 cm x h 95 cm
Dimensiuni produs inchis L 39 cm x l 7,5 cm x h 160 cm
Greutate 6 kg
Material otel
Instructiuni Asigurati-va ca masa de calcat este asezata pe o suprafata orizontala, uniforma si stabila. Asezati fierul in suportul special si nu lasati niciodata fierul nesupravegheat pe masa de calcat. Nu aplicati greutati pe blatul mesei sau pe alte parti a mesei de calcat care sa depaseasca greutatea maxima recomandata de producator. Husa poate fi detasata si spala in masina de spalat rufe, conform instructiunilor de pe eticheta. Plasati cablul fierului sau a prelungitorului pe suportul special sau in partea opusa zonei in care calcati. Se recomanda curatarea mesei de calcat cu o laveta moale, umezita cu apa calduta. A se evita curatarea cu detergenti de tip pudra sau bureti abrazivi care in timp ar putea deteriora aspectul mesei de calcat. Dupa utilizare depozitati masa in spatii ferite de umezeala sau de lumina directa a soarelui.

Gimi este un brand italian cu o gama completa de produse incluzand uscatoare de rufe, mese de calcat, accesorii diverse si cosuri pentru cumparaturi. Produsele sunt recunoscute pentru calitatea superioara, design-ul functional si inovator.

Adauga Review
  • 13 Septembrie 2018, 16:20:55

  • 13 Septembrie 2018, 16:20:46

  • 13 Septembrie 2018, 16:20:31

Adauga Review
Adauga Review

Produse din aceeasi categorie

Produse complementare

Vizualizate recent