-37%
*Imaginile sunt cu titlu orientativ, pot exista mici diferente de culoare.

Uscator rufe, Bath Flex

96,69 lei 154,27 lei
Cel mai mic preț în ultimele 30 zile*: 77,35 lei (25%)
Cod produs: CS-92158

5% Reducere la abonare newsletter
Livrare Gratuita peste 300 lei, cu exceptia produselor supradimensionate.

Uscatorul de rufe extensibil, este ideal pentru cada, foarte usor de montat si demontat, avand sistem de deschidere si fixare usoara a suportului cu blocator rotativ, putand fi extins de la 74 cm la 136 cm. Capacitatea de uscare este intre 8 m si 17 m. Greutatea maxima de incarcare recomandata este de 12 kg.

0 Review
Brand Casa Si
Capacitate de uscare 8 m - 17 m
Culoare albastru
Dimensiuni produs desfacut L 136 cm x l 89 cm x h 64 cm
Greutate 2,20 kg
Greutate maxima de incarcare recomandata 12 kg
Material otel, plastic (PP)
Instructiuni Pentru a utiliza uscatorul de rufe, mai intai trebuie sa il deblocati, rotind sigurantele de pe balamale. Odata ce ati fixat uscatorul de rufe in pozitia dorita, blocati rotind sigurantele in directia initiala. Asezati rufele, in mod egal, pe toata suprafata uscatorului. Se recomanda curatarea uscatorului de rufe cu o laveta moale, umezita cu apa calduta. A se evita curatarea cu detergenti de tip pudra sau bureti abrazivi care in timp ar putea deteriora aspectul uscatorului de rufe. Dupa utilizare depozitati uscatorul in spatii ferite de umezeala sau de lumina directa a soarelui. Nu depasiti greutatea maxima de rufe recomandata de producator.
Casa Si este un brand cu o gama completa de produse incluzand uscatoare de rufe, mese de calcat si accesorii diverse. Produsele sunt recunoscute pentru calitatea superioara, design-ul functional si inovator.
Adauga Review
Adauga Review
Adauga Review

Vizualizate recent