*Imaginile sunt cu titlu orientativ, pot exista mici diferente de culoare.

Solutie pentru jante, 700 ml, Atack

21,81 lei
Cod produs: 61152
Produsul nu mai face parte din oferta Plastor Trading. Vezi produse din aceeasi categorie

5% Reducere la abonare newsletter
Livrare Gratuita peste 300 lei, cu exceptia produselor supradimensionate.

Curatare completa datorita nanoparticulelor de dioxid de siliciu coloidal. Solutia actioneaza la nivel molecular, eficient, penetrand chiar si cele mai marunte rugozitati, separand in acest fel reziduurile de mizerie de pe suprafata de curatat. Acest proces asigura indepartarea in mod eficient a murdariei de pe janta, precum si praful coroziv imbibat cu ulei, reziduurile de ulei, cauciuc si funingine. Nanoparticulele umplu chiar si zgarieturile microscopice si creeaza un strat care sigileaza si protejeaza janta de conditiile atmosferice. Janta isi redobandeste aspectul nou.

0 Review
Capacitate 700 ml
Dimensiuni L 12 cm x l 5 cm x h 28 cm
Greutate 855 g
Material plastic (PP)
Instructiuni Pulverizati chiar si pe suprafata murdara a jantei, asteptati 2-3 minute (daca este foarte murdara frecati cu un burete), curatati folosind jetul de apa. A nu se lasa la indemana copiilor.
Plastor Trading va ofera o gama larga si diversificata de articole industriale, incluzand navete, carucioare pentru navete, containere, rezervoare cu grilaj metalic, bidoane si flacoane, europaleti, folii, cutii etajabile, scaune stadion, articole pentru zugravit, auto, stingatoare, roti industriale, perii sarma sau galeti si vase mortar. Toate articolele noastre sunt confectionate din materiale rezistente, de calitate si cu un design functional si practic.
Adauga Review
Adauga Review
Adauga Review

Vizualizate recent