*Imaginile sunt cu titlu orientativ, pot exista mici diferente de culoare.

Oala, 4,5 litri, cu manere si capac, Natura Induction

308,18 lei
Cod produs: T2-BS480242910101C
Produsul nu mai face parte din oferta Plastor Trading. Vezi produse din aceeasi categorie

5% Reducere la abonare newsletter
Livrare Gratuita peste 300 lei, cu exceptia produselor supradimensionate.
Produsul nu mai face parte din oferta Plastor Trading.

Oala din aluminiu cu 6 straturi antiaderente, 5 din aceste straturi sunt intarite cu particule minerale, este super rezistenta, sigura si versatila, fiind perfecta pentru orice reteta. Cele 5 straturi antiaderente cu efect de piatra sunt realizate folosind glicerina din plante ce nu au suferit modificari genetice, astfel se creaza un efect antiaderent natural. Datorita tehnologiei de inductie caldura se distribuie uniform pe toata suprafata oalei si o protejeaza impotriva socurilor termice, transformand gatitul intr-o experienta placuta. Manerul ergonomic, elegant, cu aspect de lemn, placut la atingere confera o manevrare usoara a tigaii. Capacul din sticla rezistenta, otel si maner ergonomic cu aspect de lemn, se potriveste la toate cratitele si tigaile din gama Natura Induction cu diametrul de 24 cm. Capacul este potrivit, de asemenea, si pentru alte tigai sau vase de gatit cu diametrul corespunzator. Poate fi spalata, in conditii de siguranta, in masina de spalat vase. Potrivita pentru toate sursele de caldura, inclusiv pentru inductiei. Oala nu contine nichel, metale grele sau PFOA, fiind sigura pentru sanatate. A nu se lasa la indemana copiilor.

5 Reviews
Brand TVS
Capacitate 4,5 litri
Dimensiuni produs Ø 24 cm x h 14 cm
Greutate 1,67 kg
Material aluminiu antiaderent cu particule minerale Vegetek, otel si bachelita
Surse caldura Potrivita pentru toate sursele de caldura inclusiv inductie, cu exceptia cuptorului cu microunde, cuptorului cu gaz sau cuptorului electric.
Temperatura maxima suportata 230° Celsius
Instructiuni Instructiuni de folosire: inainte de utilizare, oala se spala si se sterge, se unge cu ulei sau unt. A se evita folosirea ustensilelor metalice. Nu se recomanda taierea preparatelor direct in oala, pentru a nu distruge peretii acesteia. Nu supraincalziti oala goala. Lasati sa se raceasca in intregime inainte de spalare si spalati cu detergenti obisnuiti, a se evita spalarea cu bureti abrazivi sau detergent de tip pudra care ar putea deteriora peretii. Daca este excesiv de murdara lasati la inmuiat. Potrivita pentru toate sursele de caldura, inclusiv inductie. Oala nu se introduce in cuptorul cu microunde. Poate fi spalata, in conditii de siguranta, in masina de spalat vase. Oala nu contine nichel, metale grele sau PFOA.
Linia Natura Induction de la TVS cuprinde o gama larga de cratite si tigai din aluminiu cu sase straturi antiaderente, cinci din aceste straturi sunt intarite cu particule minerale Vegetek, ce ofera produselor o rezistenta foarte ridicata, facandu-le sigure si versatile. Cele 5 straturi antiaderente cu efect de piatra sunt realizate folosind glicerina din plante ce nu au suferit modificari genetice, astfel se creaza un efect antiaderent natural. Manerele ergonomice, elegante, cu aspect de lemn, placute la atingere confera o manevrare usoara.
Adauga Review
  • 02 Octombrie 2018, 08:39:16

  • 02 Octombrie 2018, 08:39:16

  • 13 Septembrie 2018, 15:48:02

  • 12 Septembrie 2018, 10:54:38

  • 09 August 2018, 10:26:58

Adauga Review
Adauga Review