*Imaginile sunt cu titlu orientativ, pot exista mici diferente de culoare.

Tigaie grill, 26x26 cm, Premium

193,06 lei
Cod produs: TE-601246
Produsul nu mai face parte din oferta Plastor Trading. Vezi produse din aceeasi categorie

5% Reducere la abonare newsletter
Livrare Gratuita peste 300 lei, cu exceptia produselor supradimensionate.

Tigaia grill fabricata din aluminiu turnat, cu strat antiaderent din teflon si maner ergonomic din plastic termorezistent, este ideala pentru a gati frigarui, gratare, peste sau legume. Potrivita pentru aragazul cu plita alimentata cu gaz, electric sau vitro-ceramic. A nu se lasa la indemana copiilor.

0 Review
Brand Tescoma
Dimensiuni produs L 26 cm x l 26 cm x h 4,5 cm
Greutate 980 g
Material aluminiu teflonat, PP
Surse caldura Potrivita pentru plita alimentata cu gaz. Tigaia nu este compatibila cu inductia, nu se introduce in cuptorul cu microunde, cuptorul cu gaz sau cuptorul electric.
Instructiuni Instructiuni de folosire: inainte de utilizare, tigaia se spala si se sterge, se unge cu ulei sau unt. A se evita folosirea ustensilelor metalice. Nu se recomanda taierea preparatelor direct in tigaie, pentru a nu distruge peretii acesteia. Nu supraincalziti tigaia goala. Lasati sa se raceasca in intregime inainte de spalare si spalati cu detergenti obisnuiti, a se evita spalarea cu bureti abrazivi sau detergent de tip pudra care ar putea deteriora peretii. Daca este excesiv de murdara lasati la inmuiat. Potrivita pentru aragazul cu plita alimentata cu gaz, electric sau vitro-ceramic. Tigaia nu se introduce in cuptorul cu microunde sau cuptorul traditional. Nu se recomanda spalarea in masina de spalat vase.
Gama Premium de la Tescoma se caracterizeaza prin tigaile din aluminiu turnat, cu strat interior din Teflon Classic si fund dublu. Produsele robuste, cu un design placut, sunt extreme de practice si usor de folosit.
Adauga Review
Adauga Review
Adauga Review

Vizualizate recent